Mauritsklinieken > Huidproblemen? Kom voor een intake.

Huidproblemen? Kom voor een intake.

Kampt u met huidproblemen en weet u niet precies waar u terecht kunt met uw problemen? Kom voor een intake naar de huidtherapeut. U kunt direct een afspraak maken via het formulier.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Huidtherapie is een paramedisch beroep, een beroep dat zijdelings met geneeskunde te maken heeft. Een huidtherapeut behandelt de zieke en/of beschadigde huid. Tijdens de intake bespreken wij uw klachten met u. Wij zorgen ervoor dat u bij de juiste en beste arts of specialist terecht komt, om u bij uw zorgvraag te helpen. Het voordeel bij de Mauritsklinieken is dat wij werken binnen een multidisciplinair team waarbinnen korte lijnen liggen met dermatologen, flebologen en verpleegkundigen. Natuurlijk kan de huidtherapeut op behandel- en therapiebasis veel voor u betekenen.

Huidproblemen?
Huidproblemen zoals overbeharing, acne, littekens en kleurverschillen van de huid kunnen als storend worden ervaren. Er kan gevoel van schaamte optreden. Het blijkt dat nog te veel mensen het idee hebben dat hun aandoening misschien niet behandeld kan worden. Daarnaast hebben mensen vaak moeite met het bespreekbaar maken van een aandoening of probleem. Op onze afdeling huidtherapie worden behandelingen uitgevoerd die uw huid zichtbaar verbeteren. Naast behandelingen voor acne, overbeharing en littekens, zet een huidtherapeut ook tatoeages om een tepelhof te reconstrueren na borstkanker. Kijk voor een volledig overzicht van aandoeningen onder Huidproblemen. Voor de verschillende behandelmogelijkheden kijkt u op Huidtherapieën.

Onze huidtherapeuten zijn direct toegankelijk, wat betekent dat u direct een afspraak kunt maken bij één van onze huidtherapeuten. U kunt ook met een doorverwijzing van een huisarts of medisch specialist bij ons terecht.
Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via 070- 364 8441, wij helpen u graag.