Mauritsklinieken > ZOMERACTIE! GRATIS INTAKE T.W.V. EUR 42,-

ZOMERACTIE! GRATIS INTAKE T.W.V. EUR 42,-

Zomeractie huidtherapie: in de maanden mei t/m augustus krijg je de intake t.w.v. EUR 42,- gratis! Plan een intake en kijk samen met een van onze huidtherapeuten wat wij voor jouw huid kunnen betekenen.

In een tijd waarin je meer dan ooit beoordeeld lijkt te worden op je uiterlijk, kunnen huidproblemen voor schaamte en onbegrip zorgen. Daar willen we bij Mauritsklinieken iets aan doen. De impact op je dagelijkse leven kan namelijk groot zijn. Daarbij merken we dat helaas nog te veel mensen het idee hebben dat hun aandoening niet behandeld kan worden. Onze huidtherapeuten kunnen veel aandoeningen gelukkig goed behandelen en jouw huid zichtbaar verbeteren.

OVERBEHARING - ACNE - LITTEKENS

Loop jij ook rond met huidproblemen die je belemmeren? En wil jij juist met een goed gevoel de zomer in? Profiteer dan nu van onze zomeractie  en bekijk samen met één van onze huidtherapeuten wat wij voor jouw huid kunnen betekenen!

Binnen onze medische kliniek werken huidtherapeuten en dermatologen nauw samen om jouw huid de beste behandeling te bieden. Ze behandelen, in tegenstelling tot een schoonheidsspecialiste die een gezonde huid verzorgt, de beschadigde huid met als doel de huidaandoening te verminderen en de huid te verbeteren.

Ben jij benieuwd wat onze gekwalificeerde huidtherapeuten voor jou kunnen betekenen? Bel ons op 088 628 7400 of vul het formulier hiernaast in voor een afspraak. Of kom gewoon eens langs op onze vestiging! De zomeractie is geldig tot eind augustus.

Utrecht - Arthur van Schendelstraat 610                         
Andere locaties